Binnenwater

Kustwateren, meren, rivieren en kanalen
Grenzeloos genieten van stedentrips langs de Duitse Elbe, de Franse kanalen of de Friese meren: Shipyard Volharding Staveren biedt het hoogst haalbare vaarplezier. Omdat we bij het ontwerp van elke jacht de beperkingen en regelgevingen van het Europese binnenwater in gedachten houden, vaart u zorgeloos. Wij houden rekening met alles. Van een Rijnpatent voor Duitsland tot maximale afmetingen voor de Franse kanalen.

Buitengaats

Kustwateren en oceanen
De uitgekiende rompvormen, berekend op hun stabiliteitscurve en slingertijd, geven een motorjacht van Shipyard Volharding Staveren de hoogst haalbare zeewaardigheid met behoud van alle comfort. Die slimme ontwerpen garanderen heerlijke zeetochten en zijn voorbereid op onverwacht ruwe omstandigheden. Samen met de enorme actieradius tot 4.000 mijl, de kwaliteit zonder concessies en de concurrerende prijzen zijn onze jachten graag gezien. Van onze reguliere range tot rijk uitgeruste semi-custom build jachten.

Binnenwater

Kustwateren, meren, rivieren en kanalen
Grenzeloos genieten van stedentrips langs de Duitse Elbe, de Franse kanalen of de Friese meren: Onze jachten bieden het hoogst haalbare vaarplezier. Omdat we bij het ontwerp van elke jacht de beperkingen en regelgevingen van het Europese binnenwater in gedachten houden, vaart u zorgeloos. Wij houden rekening met alles. Van een Rijnpatent voor Duitsland tot maximale afmetingen voor de Franse kanalen.

Buitengaats

Kustwateren en oceanen
De uitgekiende rompvormen, berekend op hun stabiliteitscurve en slingertijd, geven onze jachten de hoogst haalbare zeewaardigheid met behoud van alle comfort. Die slimme ontwerpen garanderen heerlijke zeetochten en zijn voorbereid op onverwacht ruwe omstandigheden. Samen met de enorme actieradius van 3.000 mijl, de kwaliteit zonder concessies en de concurrerende prijzen zijn onze jachten graag gezien. Van onze reguliere range tot rijk uitgeruste semi-custom build jachten.

Hybrid

Alle motorjachten leveren we ook met hybride aandrijving. De hybride techniek biedt u gunstige verbruikscijfers, is stil en garandeert veiligheid als u onverhoopt een motorstoring krijgt.

Veilig en robuust

Sturiërs en Dutchmans overtuigen u snel van hun capaciteiten. De robuuste uitvoering, de zeewaardige lijnen, de grote stabiliteit en de enorme actieradius geven u een veilig gevoel en het hoogst haalbare comfort. Een garantie voor een leven vol leuke avonturen.

Builder of Sturiër and Dutchman Yachts

Blog